Renegaci

Gildia Renegaci - World Of Warcraft

#1 2008-08-23 18:32

Hathoris

Oficer

Punktów :   

marqs wel marcis na oficera

Pytanie jest proste.

Czy awansować Marcis na oficera?

#2 2008-08-23 20:13

Vareen

Oficer

Punktów :   

Re: marqs wel marcis na oficera

Sadze, ze marcis sie nadaje, aczkolwiek mozemy jeszcze poczekac. BTW niech sie edron wypowie

"Umarł śmiercią naturalną- sztylet w sercu naturalnie oznacza śmierć" Sylvas, WoWScape
Proszę się do mnie nie zwracać jak do kobiety, bo w kompleksy juz popadam...
"Stay away from the voodoo"
"Our enemies will fall "

#3 2008-08-23 21:21

Agita

Oficer

Punktów :   

Chcecie go awansować? Nie będę się zbytnio spierać. Osobiści miło mi się z nim gra, zawsze otrzymywałem od Niego pomoc, itd. Jednak, jeżeli Marcis otrzyma stopień oficerski, ja zdegraduje się. Nie oszukujmy się, nasza gildia nie jest zbyt liczna, a oficerowie stanowią prawie 50% wszystkich członków. Ranga oficera nie jest przywilejem, ale obowiązkiem. Od oficera można wymagać więcej niż od renegata czy wojownika. Jeżeli oficerów będzie szybciej przybywać niż renegatów czy wojowników, podział na rangi straci sens. Oczywiście żyjemy w demokracji i każdy ma prawo głosu, ale jeżeli wszyscy będą pchać się do rządzenia, gildia na tym na pewno nie zyska.

Tak więc reasumując. Jeżeli Marcis otrzyma stopień oficera, zrezygnuje ze stanowiska dla dobra ogółu. Takie jest moje zdanie. Wypowiadajcie się wedle własnego sumienia.

http://img71.imageshack.us/img71/7552/na5kt8.jpg

#4 2008-08-23 22:22

Edron

Administrator

Punktów :   

Marcis? NIE.
Po 1. Nie będziemy awansować kogoś za to ze jest często online i pisze na czacie gildiowym....
Po 2. Jakas argumentacja odnośnie jego awansu ? Za ładne oczy ? Za talent do gry?
Po 3. Może odrazu awansować wszystkich przyjętych... Oficer jest czymś w rodzaju wyróżnienia i obowiązku. Za co mamy Marqusa wyróżnić ? Owszem, jest pomocny, jest dobrym graczem. Coś jeszcze?
W przypadku Sila sprawa wyglądała inaczej (Aktywista jeden ;/). Trzasnął forum, założył TS'a i planował w przyszłości wiele innych rzeczy, szkoda, że przyszłości nie doczekał...
Jaki morał?
ZASADA OGRANICZONEGO ZAUFANIA...
Nie dostanie oficera miedzy innymi dlatego, że nie chce mieć kolejnej osoby na którą będę liczyć a później po prostu powie ,,pa pa''.

PS: Nie interesuje mnie iż Marcis taki nie jest, nie wiem jaki jest. Na chwile obecną nawet osoba którą znam od początku gry nie dostałą by offka... Ze względu na nie ufność.

Edron

http://stuff.swir.us/2007/07/24/misiu.jpg
http://wow.mzk.lt/userbar/index.php?name=Edron

#5 2008-08-24 07:01

Hathoris

Oficer

Punktów :   

Nie ma problemu. Temat do kasacji

Stopka forum

RSS